Vikten av att tro på sig själv och sin dröm!

Nu vill jag att du är helt ärlig mot dig själv. Vem är det som styr ditt liv? Ta en minut och fundera över dina senaste beslut, var det verkligen DU som tog dem?

Att följa sitt hjärta även när människor omkring dig ifrågasätter och ger elaka kommentarer – är inte en lätt uppgift om man innerst inne är osäker i sina beslut. Men kom ihåg att det är du själv som väljer din väg, det är dina regler och du kommer att lyckas!

När jag startade mitt företag 2015, hade jag en sak klar för mig. Jag skulle alltid följa mitt hjärta! ❤️ Detta tog mig bokstavligen på två resor till Italien, det innebar även en massa timmar på yogamattan och den tog mig sedan in i den fantastiska världen av bröllop.

Nu är jag mitt uppe i min tredje säsong som bröllopsfotograf och jag har insett att detta var min inkörsport till så mycket mer! Alla bröllop har lärt mig att bemästra konsten att fotografera både porträtt, event, produkt och interiör. Dessutom är jag en fena på att jobba med kort om tid, men ändå leverera både en upplevelse och en magisk bild som resultat. Allt detta ger såklart en bredd till vad jag kan erbjuda dig. Men det har även skapat en öppenhet om vad jag kan och vill skapa framöver. (Ja, jag har alla nya kreativa idéer samlade i min anteckningsbok)

Vad säger ditt hjärta? Följer du den där magkänslan eller tvingar du bort den pga vad någon annan säger att du borde göra?

Annonser