Fem dagars GRATIS Instagram boost med Linda Dahlqvist

Hur låter FEM dagar fyllda med inspiration och kunskap direkt till din mail, helt gratis – som får dig att komma igång och jobba med ditt varumärke på Instagram?

Det behövs såklart avsättas tid för att skapa en hållbar strategi. Men efter dessa fem dagar så lovar jag dig att du kommer att ha en tydligare bild av hur Instagram fungerar och hur du kan använda plattformen för att öka lönsamheten i ditt företag.

Du kommer att attrahera rätt följare när du är tydlig med vem du är och vad just ditt varumärke står för.

För vet du vad den stora hemligheten är? Att använda Instagram. Inte bara att vara på Instagram.

Nu kanske du tänker – Vad är skillnaden?
Det är det du kommer att få lära dig under fem dagar.

– Klicka på länken för att komma till anmälan –
http://eepurl.com/dxFAtX

 

Min story

Jag heter Linda Dahlqvist och driver eget som fotograf i Gävle sedan 2015. Jag har en bakgrund inom marknadsföring och försäljning samt en passion för entreprenörskap och sociala medier. Men framförallt så har jag själv upplevt styrkan med Instagram. Jag har byggt mitt eget varumärke på denna fantastiska plattform och nu vill jag dela min kunskap med dig. Så att du också kan nå samma framgångar som mig!

Min väg har precis som många andras inneburit utmaningar, vissa större än andra. Min största hittills i livet har varit att överleva bröstcancer. För mig blev det min vändning i livet, startskottet för att driva företag. För när jag genomgick cellgiftsbehandlingen satt jag och planerade min affärsplan. Mitt sikte var inställt på att överleva och driva mitt eget företag som fotograf. Idag är jag frisk och lever min dröm.

Fotograferandet ger mig möjligheten att utveckla min kreativitet och nyfikenhet. Jag känner mig levande när jag får skapa bilder som berättar en story, min egen eller någon annans och det är de som jag har byggt mitt varumärke runt.

Sociala medier, framför allt Instagram, har givit mig möjligheten att nå ut till rätt följare som jag sedan har konverterat över till kunder. Idag vet jag hur även du kan lyckas med samma sak. Under de kommande fem dagarna kommer du få lära dig hur du använder Instagram på bästa sätt. Men jag vill att du tar med dig följande ord på vägen – sociala medier är en dialog, en konversation mellan människor precis som i verkliga livet.

Därför har jag skapat den här utmaningen till dig. För jag vill att du, precis som jag, ska få den bästa möjliga effekten av ditt Instagram konto.

– Klicka på länken för att komma till anmälan –
http://eepurl.com/dxFAtX

 

Så hur går det till?

Instagram utmaningen kommer att mailas till dig, en uppgift per dag i fem dagar. Du gör dessa uppgifter steg för steg när du har tid, i din egen takt.  Så ingen stress. Jag har självklart designat detta utifrån att vi alla driver företag. Vi har annat som vi är bokade på under dessa fem dagar, men det betyder inte att du missar den här chansen.

Så jag hoppas att du anmäler dig och att du använder dig av kunskapen du får (helt gratis) när det passar ditt schema!

 

– Klicka på länken för att komma till anmälan –
http://eepurl.com/dxFAtX

 

Varmt välkommen in i gemenskapen!
Linda