Bröllop 2019? När ni bokar mig som fotograf får ni även denna fantastiska bok.

När jag nu snart går in på min fjärde säsong som egen företagare och bröllopsfotograf kommer jag att inkludera den här fantastiska bröllopsboken av Johanna Kajson. Förutom massor av inspirerande fotografier från mina fotokollegor – så är den en steg för steg guide som ni kan följa genom hela er bröllopsplanering. Boken sammanfattar allt ni behöver tänka på över spannet 18 mån – till veckorna efter bröllopet.

När jag fick hålla i ett eget exemplar för första gången, bläddra och läsa den från pärm till pärm (ja jag är en bröllopsnörd av rang och jag fastnade helt) – så beslutade jag mig för att alla min kommande brudpar från och med 2019 ska få denna som gåva av mig. För den är verkligen så fantastisk!

Under 2019 kommer jag endast att ta åt mig ett begränsat antal bröllop. Anledningen är enkel, jag vill kunna lägga mer fokus på er som par. Även om jag tidigare lagt stort fokus på att hjälpa alla mina brudpar med planeringstips, så vill jag nu kunna finnas där mer. Jag vill att er dag ska bli den absolut bästa!

I skrivande stund så har jag tre bokade bröllop inför 2019. Av erfarenhet vet jag att förfrågningarna och bokningar inför nästa år oftast kommer i september året innan. Så om ni vill vara säkra på att ”ert datum” inte bokas av någon annan, så rekommenderar jag er att redan nu skicka er förfrågan! Boka en kostnadsfri bröllopsfika hos mig så berättar jag mer.

Linda Dahlqvist Photography_0282

 

Vem är Johanna?
En av Sveriges mest kända Bröllopskoordinatorer och VD för Great Weddings och Kajson Event AB. Hon arrangerat allt ifrån Kenza & Aleks drömska bröllop till  Maja & Victor Nilsson Lindelöf, Hannah Widell och Frida Fahrmans bröllop bland annat men även synts flitigt i Nyhetsmorgon. Hennes eget bolag Great Weddings har blivit ett starkt varumärke på den svenska bröllopsmarknaden och 2017 släppte hon den ultimata bröllopsboken samt planeringsappen Drömbröllop, hon lanserade Great Weddings Academy där hon utbildar och diplomerar bröllopskoordinatorer och har drivit två stora bröllopspoddar genom åren.