Bride to be 2019 – Planeringen är igång..

Just nu är planeringen igång för 2019 års uppsättning av Bride to be – en exklusiv bröllopsfika fylld med inspiration och planeringstips för blivande brudpar. Den här gången har jag valt en ny plats, Little Art Cakery i Gävle.

Ni kommer att få en försmak av bröllop med vackert uppdukade bord, blommor och dekorationer. Jag kommer att dela med mig av mina bästa tips inför ert val av fotograf och hur ni kan planera upplägget av er dag. Några av mina samarbetspartners kommer att finnas med och berätta om hur de kan hjälpa er att skapa ert drömbröllop.

 

Såhär säger tidigare deltagare om sin upplevelse.

”Perfekt tillfälle att få svar på svåra frågor och få hjälp med leverantörer och lokaler. Bra att få inspiration och träffa andra par också som ska gifta sig. ” –  Denise

”En mycket bra sammanfattning av vad som kan behövas inför och under ett bröllop.” – Peter

”Väldigt trevligt att få lite tips och smaka goda bakverk. Det var också väldigt trevlig att få prata med de andra brudparen!” – Anna

 

Precis som vid tidigare år ingår även provsmakning av bröllopstårta och ni får sitta ned till bords med andra blivande brudpar. En chans att få lugna bröllopsnerverna och utbyta tankar om hur ni på bästa sätt kan genomföra er bröllopsdag. Som deltagare få ni även med er planerings information, bl a en checklista perfekt att ha på kylskåpet och exklusiva rabatter från mina samarbetspartners.

Mer information kommer inom kort!