Bröllop i Högbo bruk med fest vid Högbo Brukshotell

 

Den 4 augusti 2018 fick jag vara en del utav Johan och Lindas bröllop vid Högbo Bruk. Jag fanns med på plats under 5 timmar, där jag började med att fotografer förberedelser. Först i en av sviterna på Högbo Brukshotell där bruden och tärnorna gjorde sig redo. För att sedan hälsa på hos brudgummen och marskalkerna i ett annat hotellrum en våning upp.

Att få vara med från starten på en bröllopsdag ger verkligen en helt annan känsla till bildspelet, eller vad tycker du? Jag känner i alla fall pirret och förväntan i magen varje gång jag kikar igenom dessa bilder. Efter att brudparet gjort sig iordning sågs de för en first look, som följdes av porträttfotografering med brudföljet. Därefter fick de en stund för sig själva framför min kamera, innan det var dags att möta upp gästerna i Högbo Kyrka.

Efter vigseln var det dags för brudskål och mingel vid nya herrgården i Högbo Bruk. Där hölls även middagen och festen senare på kvällen efter att jag lämnat. Tack Johan och Linda för att jag fick vara er bröllopsfotograf!

Make up: @sarahmlarsson
Hår: @belle_gavle
Blommor: @irisblomsteraffar.sandviken
Klänning: @lillybridalfashion
Smoking: @oscar.jacobson
Ringar: @berggrensjuveler
Plats: @hogbobrukshotell