Bröllop vid Högbo Kyrka, Sandviken

Den 28 juli 2018, årets varmaste dag? Med 34 graders värme inne i Högbo Kyrka, fick jag vara en del utav Andreas och Jennys bröllop. Jag fanns med på plats under 5 timmar, där jag började med att fotografer förberedelser på övervåningen i den Nya Herrgården.

Att få vara med från starten på en bröllopsdag ger verkligen en helt annan känsla till bilderna eller vad tycker du? Jag känner i alla fall pirret och förväntan i magen varje gång jag kikar igenom dessa bilder. Därefter var dags för brudparet att möta upp gästerna i Högbo Kyrka. Det var även där de såg varandra för första gången på sin bröllopsdag.

Jennys pappa ledde fram henne till altaret där Andreas stod och väntade. Vigseln bestod av så mycket kärlek. Sång ifrån deras dotter, vackra psalmer och värme. Tyvärr en sådan där tryckande högsommar värme som gjorde att alla gästerna fick sitta och fläkta sig med vigselprogrammen medans åskan mullrade utanför.

Efter vigseln skingrade sig molen och jag tog med mig brudparet en stund för porträttfotograferingen.  Sedan var det dags för brudskål och mingel vid Nya Herrgården i Högbo Bruk. Där hölls även middagen och festen senare på kvällen efter att jag lämnat.

Tack Jenny och Andreas för att jag fick vara er bröllopsfotograf!