Gott Nytt År!

Gott nytt år! Eller god fortsättning kanske är mer rätt idag, dag tre av 2020. Jag hoppas att du haft en fin julhelg och ett fantastiskt nyårsfirande?

Själv tog jag en paus från sociala medier över helgerna. För att ladda om och för att bara fokusera på mina nära och kära. För nu i januari kommer jag att jobba på i fullt tempo igen. 🏃🏻‍♀️

Som du kanske redan vet så startade jag ett nytt konto för dig som är företagare – @brandcontentbylinda i slutet av förra året. Detta för att jag kommer att lägga stort fokus på bröllop, porträtt och boudoir här. Så för att göra det enkelt för dig så rekommenderar jag dig (om du driver företag eller planerar att starta) att gå in och även följa mitt nya konto.

Jag driver även @frejakvinnor – det digitala nätverket för kvinnliga entreprenörer. Här kommer det att hända en massa roligt, inspirerande och lärorikt under 2020. Medlemskapet är gratis, så tveka inte, gå in och anmäl dig!

Inom kort släpper jag även min första webbkurs. Digital Marknadsföring, kostnadseffektiva lösningar och tidsbesparande strategier för ditt företags digitala närvaro. Mer info om denna finner du på @brandcontentbylinda

Som du förstår så har jag lika många (om inte fler) bollar i luften i år. Jag ser fram emot att få träffa dig, digitalt, på någon av de bröllopsmässorna jag ska delta vid eller framför mon kamera!