Bröllopsfotograf. Vad betalar jag för?

Att boka en professionell fotograf är en investering. Så vad är det ni betalar för egentligen?  Idag tänkte jag försöka reda ut dina frågetecken genom att berätta vad det innebär att boka mig som er bröllopsfotograf.

1. Trygghet, du får en vän vid din sida som kan allt om bröllop. En person som du kan luta dig mot och som får dig att slappna av.

2. Kvalitet, du får inte bara professionella bilder. Jag inkluderar även album med linneomslag i alla mina paket och erbjuder möjligheten att beställa print i olika prisklasser.

3. Service, jag vill att ni ska få en sådan enkel resa som möjligt genom planering, genomförande och uppföljning. Därför har jag bl a en digital tjänst för bildleverans, beställning av fotoprint och album. Detta digitala galleri kan självklart delas med alla era gäster så att ni slipper hålla koll på vem som ska beställa vad. Allt sköts smidigt direkt via mig.

4. Samarbeten, jag samarbetar med proffs inom bröllopsbranschen och genom mig får ni hjälp av dem samt tillgång till exklusiva rabatter.

5. Guldkant, jag vill att ni som brudpar ska känna er väl omhändertagna. Det är en av era största dagar tillsammans och därför vill jag alltid ge det där lilla extra för varje par som ger mig förtroendet att vara deras bröllopsfotograf. Som en start får ni boken ”Planera ditt drömbröllop” av @johannakajson

6. Betalning, jag vet att det är en stor investering med bröllop. Ni har sparat länge (kanske spar ni fortfarande?) Därför erbjuder jag räntefri avbetalning i 12 mån via @dicopay

Jag hoppas att detta har givit dig svar på några av dina frågor? Men tveka inte att skicka ett mail (info@lindadahlqvist.com) eller skriv en kommentar nedan om du har fler funderingar.