Januari = Bröllopsmässor

För mig som bröllopsfotograf innebär Januari, bröllopsmässor, bröllopsmöten med brudpar och förberedelser inför den nya säsongen.

Jag är så glad över alla brudpar som redan bokat mig inför 2020. Men eftersom jag fortfarande har några datum lediga Kommer jag att delta under TVÅ bröllopsmässor i början av året. 

 

GÄVLE BRÖLLOPSMÄSSA

Den 25 januari på Gävle Konserthus mellan 11.00-16.00. Inträde kostar 120kr. Kom träffa mig på Bröllopsmässan i Gävle den 25 januari på Gävle Konserthus. Kliv in i bröllopsbubblan, se modevisningar med årets brudklänningar från Bridalbytessan. Utställare så som frisörer, fotografer, florister, hotell, catering, bröllopstårtor, hudvård, limmo, DJ, skönhetsvård musik, underhållning och få inspiration till ditt kommande bröllop. Njut av en underbar LED- och eldshow med Illumina.

En dag i kärlekens tecken. Mingla runt bland alla utställare mellan modevisningarna. Mat och dryck samt bar finns för dig som besökare.

Mer information om Gävle bröllopsmässa. 

Vill ni gifta er borgerligt?
Under mässan så finns vår vigselförrättare Monica Andersson på plats från Högtidsbyrån för att viga just er. Kostnad 500kr. Fritt inträde för alla par som väljer att gifta sig på plats.

Mer information om att gifta sig borgerligt.
Boka er plats!

Hålltider
11.00 Mässan öppnar
12.30 Modevisning
13.30 Minivisning med Helena Granby
14.30 LED-show med Illumina
16.10 Mässan avslutas med eldshow utanför konserthuset
——————-

 

FEST- OCH BRÖLLOPSMÄSSA PÅ UPPSALA SLOTT

Den 2 februari på Uppsala Slott i Uppsala. Mässan annordnas av Cajsa’s Kök och håller öppet under lördagen mellan kl 11.30-14.30. FRI ENTRÉ och goodie bag till de 100 första gästerna!

Efter förra årets succé arrangerar de nu sin andra fest- och bröllopsmässa på Uppsala Slott! Denna gång i stolt samarbete med Uppsala konstmuseum.

De bjuder på alkoholfritt mousserande vin, provsmaker och de 100 första gästerna får en goodiebag.

Strosa runt bland utställare och låt dig inspireras inför er stora dag. Få inspiration till fina festdukningar, blomsterarrangemang och smycken. Träffa lokala leverantörer och ställ dina frågor till experter inom branschen.

Passa på att tävla om fina priser och ta del av aktuella mässerbjudanden!

Läs mer om Fest- och Bröllopsmässan.

 

Får jag träffa dig på någon av dessa mässor?