Att finna sin plats och sitt tempo

Att få bo och vara nära naturen har alltid varit en dröm för mig, i år blev den sann. Att ha skogen precis utanför dörren känns fortfarande overkligt men nu har jag bott här i Buska, utanför Horndal i Dalarna i lite mer än en månad. ❤

Linda Dahlqvist Photography - Linda Dahlqvist - 9 feb 2020 - 7262

Jag känner hur min puls har stillat sig och hur jag kan andas på ett helt nytt sätt. Att jag tar allt i MITT TEMPO, inte någon annans. Staden har stressat mig mer än jag själv anade. Därför är de extra skönt att få distansen till den. Nu är jag hemma, på den plats som balanserar min själ.

Linda Dahlqvist Photography - Linda Dahlqvist - 9 feb 2020 - 7228
Men jag har även fått måna frågor gällande min flytt. Kan man fortfarande boka dig som fotograf i Gävle och Sandviken? Är nog den mest frekventa. Mitt svar är JA, jag jobbar fortfarande I både GÄVLE och SANDVIKEN.

Den enda förändringen som min flytt har medfört är den geografiska placeringen. För dig som kund innebär det ingen förändring. Jag kommer till dig med min fotoutrustning, precis som innan. Gästrikland och Dalarna är fortfarande mina huvudområden och jag kommer att fortsätta ta åt mig uppdrag både där och i övriga Sverige även i fortsättningen.

Linda Dahlqvist Photography - Linda Dahlqvist - 9 feb 2020 - 7243
Har du fler frågor till mig? Tveka inte att ställa dem. 🙂