Om Linda

En kreativ entreprenör med passion för fotografering som driver eget företag i Gävle.

Vem är Linda?
Jag är en fotograf som alltid följer mitt hjärta. Min kreativa själ och passion för att skapa bilder av äkta känslor, har tagit mig på en resa där kärlek är nyckeln till framgång. Jag älskar att träffa nya människor och upptäcka nya platser. I min resväska finner du alltid en anteckningsbok fylld med nya idéer. Jag älskar doften av liljekonvaljer, jag har en enorm kärlek till Italien och jag anser att det är något magiskt med trollsländor.

Varför Fotograf?
För mig handlar det om att skapa bilder av äkta känslor och verkliga ögonblick. Att plocka fram det som är unikt med dig och få dig att slappna av framför min kamera. För då kan vi skapa bilder tillsammans som stärker dig som person och ger en känsla av dig. För mitt mål med din fotografering är att du ska få bilder som ger ett tydligt budskap och berättar vem du är.

Varför driva eget?
”En livsstil som innebär frihet. Där du är i fokus och skapar dina egna regler.” När jag startade mitt företag på hösten 2015 året efter att jag överlevt cancer, så visste jag inte vilken frihet jag skulle få uppleva. Visst, det ligger extremt hårt arbete bakom mitt varumärke men jag har ändå njutit av resan så här långt och jag tror att den känslan kommer att hålla i sig i många år framöver. För mig handlar det om att leva mitt liv fullt ut och förverkliga de drömma som jag har. Du kanske tycker att det låter väldigt klyschigt, men det är min sanning. Jag vill inte tänka ”Varför tog jag aldrig chansen?” när jag blir gammal. Jag vill tänka ”Wow! Jag skapade verkligen allt detta!”

Yogans betydelse för mig
Balans, fokus och energi. Det är ett sätt att leva där tiden på yogamattan får mig att stärka min kropp och samla alla mina tankar. Ger mig nya perspektiv och andrum för att skapa något nytt. 2016 fick yogan även en central del i mitt fotograferande, genom min fotoutställning Street Yogi. Ett fotoprojekt jag skapat till förmån för organisationen Ung Cancer. Eftersom min största utmaning i livet har varit att överleva cancer. Något som gör att jag idag med säkerhet kan säga – ingenting är omöjligt.

 

 

Psst!

– Fem dagars GRATIS Instagram BOOST-
Hur låter FEM dagar fyllda med inspiration och kunskap direkt till din mail, helt gratis – som får dig att komma igång och jobba med ditt varumärke på Instagram?
Läs mer här…

Kontakt – info@lindadahlqvist.com
Hemsida – http://www.lindadahlqvist.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s